Win een geperforeerd oversized jeansvest van Essentiel Antwerp t.w.v. €245

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 2x kans op een geperforeerd oversized jeansvest van Essentiel Antwerp t.w.v. €245.

Denim love

Denim, je hebt er nooit genoeg van! Denim is dan ook een groeiend deel van het DNA van Essentiel Antwerp. Het is boyish, edgy en tijdloos. Een perfecte toevoeging aan de kleurrijke en vrouwelijke collecties van het merk.

In de Spring/Summer 2020 collectie zijn de denim stukken nog steeds blauw, maar van binnen groen. Want wist je dat denim een van de meest vervuilende stoffen in kleding ter wereld is? Door samen te werken met een duurzame producent kiest Essentiel Antwerp voor een milieuvriendelijke en groenere denimproductie. Een belangrijke stap richting een mode-industrie met een kleinere impact op het milieu.

Een absolute topper in de collectie is het geperforeerde jeansvest. Ga voor de denim on denim look door hem met een jeans te combineren, of draag hem op een satijnen jurk voor een cool contrast. Love, love, love!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter, en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt tot 9 augustus 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook