Win een gele crossbody bag van Smaak Amsterdam t.w.v. €189

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 2x kans op een gele crossbody bag van Smaak Amsterdam t.w.v. €189.

Vandaag is geel

Een mooie, maar ook kwalitatief goede tas, die vind je bij Smaak Amsterdam. Het Amsterdamse label heeft een passie voor tassen en dat is te zien. Van handtassen tot shoppers en van crossbody bags tot rugzakken, ze hebben tassen in alle soorten, kleuren en maten. Stuk voor stuk stylish, maar ook tijdloos. Een tas van Smaak Amsterdam betekent een tas voor het leven.

Een eyecatcher uit de collectie is zonder twijfel de prachtige gele Boris. Hij is gemaakt van soepel rundleer en suèdine voering. Door zijn compactheid maar bijzondere trendy vormgeving, een perfecte tas om overal mee naartoe te nemen. Ook leuk: zowel met als zonder strap te dragen!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: crossbody bag van Smaak Amsterdam” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”10-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 9 augustus 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws