doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Win de Aqua Allegoria Granada Salvia parfum van Guerlain t.w.v. €114

De Aqua Allegoria Granada Salvia parfum van Guerlain winnen? Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Win de Aqua Allegoria Granada Salvia parfum van Guerlain t.w.v. €114

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 3x kans op de Aqua Allegoria Granada Salvia parfum van Guerlain t.w.v. €114.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Aqua Allegoria

Guerlain creëert ieder jaar een Aqua Allegoria-geur die erom bekend staat de frisheid van een cologne en de kracht van een Guerlain-parfum te hebben. Er zijn twaalf heerlijke geuren afkomstig uit de mooiste tuinen ter wereld. Stuk voor stuk geven ze een extra dosis vreugde en prikkelen ze de fantasie.

De nieuwste geur binnen de Aqua Allegoria-collectie is Granada Salvia, een sprankelende Eau de Toilette die doet denken aan een prachtige, warme tuin in Andalusië. De geur bevat noten van granaatappel, wateraccenten en groene, zurige toetsen van rood fruit, frisse noten van bosbessen, cipres, citroen en bergamot en een fleug salie en rozen op een basis van witte muskus, een mosnoot en patchoeli. In andere woorden: dit wil je.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Parfum van Guerlain

Doe mee en maak kans!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 9 augustus 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');