Zien: Yolanthe Cabau ondergaat coronatest

Dat ziet er niet comfortabel uit voor Yolanthe.
Zien: Yolanthe Cabau ondergaat coronatest

Yolanthe Cabau is op dit moment druk bezig met de opnames voor de nieuwe Nederlandse film Just Say Yes, en daarvoor worden de nodige corona-maatregelen genomen. Zo is te zien dat Yolanthe on set een coronatest moet afnemen. En dat ziet er niet heel fijn uit...

Coronatest

Op de Instagram Stories van Yolanthe is te zien hoe zij een coronatest laat afnemen op de set. Eerst gaat er een wattenstaafje in haar mond, maar daarna moet er ook eentje in haar neus.

Hierbij spreekt de gezichtsuitdrukking van de presentatrice boekdelen. "Oh wauw", reageert Yolanthe.

Lees ook: Yolanthe openhartig over date-geruchten

Film

Twee weken geleden gaf Yolanthe ons ook al een kijkje op de set van de nieuwe film waarin zij speelt. Ze deelde toen op haar Instagram stories een filmpje, waarin ze een prachtige bruidsjurk droeg.

"Dit is voor mijn nieuwe film. Zeg maar gewoon ja! Niet echt!", schreef Yolanthe erbij. De presentatrice zal dus overduidelijk in het huwelijksbootje stappen. De grote vraag luidt alleen: met wie?

Au! 😱 #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8db5eb5ead3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });