doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Win het Total Eye Lift oogserum van Clarins t.w.v. €75

Kans maken op de Total Eye Lift oogserum van Clarins? Doe mee!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Win de Total Eye Lift oogserum van Clarins t.w.v. €75

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 5x kans op het Total Eye Lift oogserum van Clarins t.w.v. €75.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lift & verstevigt in 60 seconden!

Niet alleen een drukke zomer, maar een druk leven? Ren jij altijd van hot naar her en van afspraak naar afspraak? Met 10.000 bewegingen op een dag en 22 spieren zijn je ogen net zo actief als jij, maar ook kwetsbaar. Wist je bijvoorbeeld dat je op je 25e al de eerste tekenen van vermoeidheid kunt zien? Oogcontour expert Clarins introduceert daarom Total Eye Lift, een serum speciaal ontwikkeld voor de oogcontour voor alle vrouwen van alle leeftijden.

De specialisten in de Clarins Laboratoria hebben de kennis om er met de kracht van unieke plantenextracten voor te zorgen dat wallen, donkere kringen, fijne lijntjes, rimpels en verslapping in maximaal 60 seconden verleden tijd zijn. Total Eye Lift bevat een krachtige combinatie van biologisch harungana extract en cassiabloemwas. Het resultaat? Een dubbel liftend en direct gladmakend effect. Yes please!

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Oogserum van Clarins

Doe mee en maak kans!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 9 augustus 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');