Zo ziet Jan Kooijman er nu uit

De acteur is voor een nieuwe coupe gegaan.

Lees ook

Jan Kooijman kennen we natuurlijk allemaal als de knappe hunk die in GTST speelde. In die tijd had de acteur ook een strak kort kapsel, maar inmiddels heeft hij deze look ingeruild voor heel iets anders.

Kapsel

Op het Instagram-account van Jan is te zien dat hij een tijdje geleden voor een nieuwe coupe is gegaan. De acteur heeft nu namelijk lokken tot op zijn schouders. En hoewel het misschien even wennen is, komt de acteur er zeker mee weg!

Lees ook: Nieuw programma Jan Kooijman overladen met kritiek

Programma

Eind juni deelde Jan nog een filmpje op zijn Instagram met zijn oude coupe, waarin hij vertelde dat hij een nieuw programma gaat presenteren, namelijk: Ghosted.

"Het zal je maar gebeuren. Geen blauwe vinkjes meer bij je berichten, je wordt ontvolgd op social media en als je belt, krijg je de voicemail. Je bent geghost door die ene speciale persoon", aldus Jan.

Helaas voor de presentator viel dit nieuwe programma niet in goede aarde en waren de reachties niet mals.

“Wat een k*t programma KRO-NCRV, het slaat echt nergens op, laat mensen met rust”, “KRO-NCRV dit kan echt niet, als je bent geghost wil iemand duidelijk geen contact met je, dus waarom er dan met een cameraploeg naartoe?", was toen slechts een greep uit de vele reacties.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook