NikkieTutorials: ‘Zo klaar met mijn lichaam op dit moment’

Nikkie is klaar met haar lichaam.

Lees ook

Nikkie de Jager, voor sommigen beter bekend als NikkieTutorials, kampt al een tijd met een chronische darmziekte. Na een ziekenhuisbezoek kreeg de YouTuber dan ook slecht nieuws te horen, zo laat ze weten op Twitter en haar Instagram Stories.

Medicatie

Nikkie laat in haar Instagram Stories weten dat ze gisteren naar het ziekenhuis was geweest. De YouTuber kampt met Inflammatory bowel disease, een chronische ontsteking in het maag-darmkanaal. Nikkie legt uit dat bij deze ziekte de medicatie wordt opgebouwd en ze nu dus sterkere medicijnen moet gebruiken.

"Vandaag kreeg ik te horen dat we een stap verder zijn en dat betekent dat ik sterkere medicijnen nodig heb", waarna ze sarcastisch roept: "Ik hou van mijn lichaam."

Lees ook: Oh no: NikkieTutorials gaat niet meer trouwen

Nieuw lichaam

Waar Nikkie er eerst nog om lacht als een boer met kiespijn, deelt ze even later in haar Instagram Stories dat ze er wel echt mee zit. "Ik ga niet liegen: this sucks." De beautygoeroe is dan ook helemaal klaar met haar lichaam op dit moment. "Kan ik ergens een nieuwe krijgen? Waar zit de lokale lichamenwinkel?", aldus Nikkie.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Nikkie.

Bron: Instagram I Beeld: Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook