doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Onderzoek gestart naar The Ellen Show

Meerdere voormalige medewerkers klapten onlangs behoorlijk uit de school.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Onderzoek gestart naar The Ellen Show

Ellen DeGeneres' talkshow wordt naar verluidt intern onderzocht, nadat voormalig medewerkers uit de school klapten over de werksfeer op de set, zo meldt People.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Onderzoek

Volgens rapporten van Variety en The Hollywood Reporter zal er een intern onderzoek worden gedaan naar The Ellen DeGeneres Show door WarnerMedia. Telepictures en Warner Bros TV lieten weten aan de talkshow dat ze huidige en voormalige medewerkers zullen gaan interviewen over hun ervaringen op de set.

De reden achter dit onderzoek zouden de recente artikelen zijn geweest. Hierin kwam naar voren dat de werksfeer op de set absoluut geen pretje is, zo luidt het rapport van Variety.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Giftige werkomgeving

Eerder deze maand publiceerde BuzzFeed News een rapport waarin voormalige medewerkers beweerden dat er een giftige werkomgeving is achter de schermen van de talkshow en dat het aardige gedrag van de presentatrice alleen maar 'voor de show' is.

Verder zouden ze verschillende onthullingen hebben gedaan, waaronder het worden bestraft voor het nemen van medisch verlof, gevallen van raciale microagressies en angst voor vergelding voor het verhogen van klachten. Executive producers Ed Glavin, Mary Connelly en Andy Lassner vertelden in een verklaring dat zij op dit moment de volledige verantwoordelijkheid hebben voor de show.

"In de loop van bijna twee decennia, 3.000 afleveringen en meer dan 1000 medewerkers, hebben we ernaar gestreefd om een open, veilige en inclusieve werkomgeving te creëren," zeiden ze in een gezamenlijke verklaring aan BuzzFeed.

"We zijn echt gebroken om te horen dat een persoon in onze productiefamilie een negatieve ervaring heeft gehad." Ze lieten verder weten deze klacht erg serieus te nemen en dat ze het in de toekomst beter zouden gaan doen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');