De Bachelorette’s Jordy deelt foto met Gaby Blaaser

Hmm..

Lees ook

Tijdens de finaleaflevering van De Bachelorette konden we zien dat Gaby Blaaser uiteindelijk haar laatste roos aan Joey gaf. Toch is het niet hij maar ex-kandidaat Jordy die nu een wel heel opmerkelijk kiekje samen met de blondine deelt.

Foto

Jordy deelt op zijn Instagram een kiekje samen met Gaby, waarbij ze naast elkaar aan tafel zitten. "Aflevering 12…", schrijft hij geheimzinnig bij de post.

Zou Gaby de 26-jarige Limburger dan toch ingeruild hebben voor Jordy? Voor veel followers van de ex-kandidaat is het in ieder geval duidelijk. Zo reageert iemand met: "100% zeker dat zij nu samen met Jordy is" en luidt een andere reactie: "Zouden ze dan toch bij elkaar zijn?"

Lees ook: Drama alert! Er komt dus een reünie van De Bachelorette

Teaser

Of dit ook echt het geval is, gaan we terugzien in de reünieaflevering. In de teaser aan het einde van de finale-aflevering is te zien dat Gaby tijdens de reünie alle mannen weer gaat zien. Ook is te zien dat Niek een sneer naar Joey uitdeelt. "Ik vind mezelf beter bij Gaby passen dan Joey." Autsj..

Maar het meest spannende wat we gaan zien in de reünie aflevering is natuurlijk of Gaby en nog Joey nog steeds happily in love zijn. De aflevering zal morgen te zien zijn op Videoland.

Bekijk *HIER* het Instagram-bericht van Jordy.

Beeld: Instagram, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook