Taylor Swift onthult naam baby Blake Lively

Blake Lively en Ryan Reynolds hielden de naam van het meisje lange tijd geheim.

Lees ook

Taylor Swift bracht onlangs haar nieuwe album Folklore uit en dit werd zoals altijd weer goed ontvangen, maar één specifiek lied had een bijzondere betekenis. De zangeres onthult in dit lied namelijk de naam van de jongste dochter van Blake Lively en Ryan Reynolds.

Lied

Blake beviel in september dit jaar van een meisje, maar het stel koos ervoor om haar naam niet bekend te maken.

Toch is hier nu verandering in gekomen, want in het nummer Betty op het nieuwe album van Taylor, zijn de namen van hun twee oudere dochters James en Inez te horen. Ook noemt Taylor de naam Betty, wat dus de derde dochter van Blake en Ryan zou zijn.

Onthulling

Ryan en Blake lijken geen problemen te hebben met de onthulling van de naam van hun jongste dochtertje. Beide postten dit weekend felicitaties en complimenten over het nieuwe lied van de zangeres. Het acteurskoppel en de zangeres zijn al lange tijd goede vrienden van elkaar.

Het is ook niet de eerste keer dat de kinderen van het acteurskoppel op een plaat van Taylor terechtkomen. James was eerder ook al te horen aan het begin van het nummer Gorgeous van het album Reputation uit 2017.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook