doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova enorm kwetsbaar in nieuwe vlogs over bevalling

De YouTuber geeft een update.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mascha 'Beautygloss' Feoktistova enorm kwetsbaar in nieuwe vlogs over bevalling

Begin deze maand werd Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder van dochtertje Mila. De YouTuber liet toen weten voorlopig niet te vloggen vanwege de traumatische bevalling die ze heeft gehad. Nu geeft ze een update over de vlogs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

Op Instagram deelt Mascha een kiekje samen met haar twee grote liefdes: Gregor en dochtertje Mila. "We are all right! En we zijn vlogs aan het editen. Verwacht de eerste vlog op zaterdag 1 augustus. Er zullen 1 of 2 vlogs per dag online komen tot we weer op schema lopen", begint ze haar bericht.

Verder vertelt de YouTuber aan haar followers dat ze zich moeten voorbereiden op de meest 'rauwe, echte en emotionele vlogs' die ooit voorbij zijn gekomen. Ook laat ze duidelijk weten dat ze geen zin heeft in haat onder haar komende video's.

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova geeft update over traumatische bevalling

Video's

"Please, geen opmerkingen over vlogs die ‘te kort’ zijn of die ‘niet goed genoeg’ zijn of het ergste - judgement over hoe alles gaat of hoe we alles aanpakken." Mascha en Gregor zullen in de video's erg kwetsbaar zijn en het delen van dit soort momenten is voor het stel dan ook een enorme stap, laat ze weten in haar bericht.

Toch is het stel wel super enthousiast om hun dochtertje aan iedereen voor te stellen. "Can’t wait om Mila aan jullie voor te stellen en vooral ook de leuke momenten te delen! 1 aug om 06:00 uur (en tweede vlog om 15:00 uur)", sluit ze haar bericht af.

We are allright! En we zijn vlogs aan het editen 😊 Verwacht de eerste vlog op zaterdag 1 augustus ✨er zullen 1 of 2 vlogs per dag online komen tot we weer op schema lopen. Na een stop van 2 weken gaan we er weer voor (en don’t worry, als het te veel wordt pauzeren we gewoon weer). Bereid je voor op de meest rauwe echte emotionele vlogs die ooit voorbij zijn gekomen op mijn kanaal. Please geen opmerkingen over vlogs die ‘te kort’ zijn of die ‘niet goed genoeg’ zijn of het ergste - judgement over hoe alles gaat of hoe we alles aanpakken (ik weet dat judgement de basis is van vlog entertainment, zowel positief als negatief, maar in dit geval zijn de vlogs heel veel meer dan entertainment en voor ons ook onderdeel van een verwerkproces). We zijn in deze vlogs echt heel heel heel erg kwetsbaar en het delen er van is ook een stap voor ons die we met enige moeite maken. Maar het is goed zo. Can’t wait om Mila aan jullie voor te stellen en vooral ook de leuke momenten te delen! 1 aug om 6:00 (en tweede vlog om 15:00). Link in bio, vergeet niet te abonneren/belletje aan te zetten voor een melding als er een vlog live komt. ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');