slogan

Ontspannen? Creëer een home spa met Nordik Sense

Prop jij je hele agenda ook altijd helemaal vol? Heel gezellig al die drukke werkdagen, familie-uitjes en borrels met vrienden, maar vergeet jezelf niet. Gelukkig is ontspanning dichterbij dan je denkt met Nordik Sense.

Druk, drukker, drukst

Vijf dagen per week werken, bijkletsen met vriendinnen, op de thee bij je ouders en tijd quality time met je hubby. En dan hebben we het nog niet eens gehad over sporten, verjaardagen, borrels en ga zo maar door. Vaak heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten en me-time is dan wel het laatste waar je tijd voor hebt. Herkenbaar? 

Het is echt iets van nu: altijd maar alles moeten, moeten, moeten. En als het kan ook nog even goed presteren. Wat een stress! Maar juist dan is het belangrijker dan ooit om tóch tijd voor jezelf vrij te maken. Even een avondje Netflixen, een yoga lesje of een bezoekje aan de spa. Enne, dat hoeft heus niet uren tijd te kosten. Sterker nog: je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Spa at home

Met Nordik Sense, het nieuwe wellness at home merk, creëer je binnen een handomdraai van je eigen huis een mini spa. De producten zijn gebaseerd op een eeuwenoude Noorse kuurtraditie, waarbij cycli van fijne warme en koude belevingen worden opgevolgd door een periode van ultieme rust.

Er zijn drie verschillende lijnen met shower gels, shower oils, shower scrubs en bodylotions: de warming range voor een ontspannen lichaam en geest, de cooling range voor meer energie en de relaxing range om ultiem te ontspannen. Het leuke is dat je ze allemaal kan combineren.

Dus blok eens per week je zondagavond, pak er een boek bij, sluit jezelf even een uurtje op in de badkamer en je komt er als een nieuw mens weer uit!

Nordik Sense is exclusief verkrijgbaar via Albert Heijn voor leuke prijzen tussen de €3,99 en €6,99. Via hun Instagram-pagina blijf je op de hoogte van alle updates.