slogan

OMG: je betaalt al jaren teveel voor je telefoongebruik

Kom jij standaard geld tekort aan het einde van de maand? En heb je ook vaak geen idee waar je geld nou precies heen is gegaan? Grote kans dat je vaste lasten aan de hoge kant zijn. Geen paniek, met deze geniale tip bespaar je maandelijks flink wat geld.

Check je telefoongebruik

We hebben nieuws voor je: de kans is groot dat je teveel geld betaalt voor je telefoongebruik. Want waar betaal je nou precies voor? Waarschijnlijk heb je een abonnement waar een verplichte bel/sms-bundel bij zit. Dat is nog steeds de standaard norm in de markt, terwijl onze manier van communiceren de laatste ontzettend is veranderd. Ga eens na: hoe vaak bel en sms jij nog? En als je dit bijna nooit meer doet: waarom betaal je er nog voor?

Only Data

WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram en Snapchat: we communiceren steeds meer, maar wel op een andere manier. Smsen is er niet meer bij en bellen kunnen we ook via WhatsApp, Skype en Facetime. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt, is data. Bij Tele2 kun je daarom kiezen voor een bundel met alleen data. Zo bespaar je geld, want onnodig betalen voor iets dat je niet nodig hebt, hoeft niet meer. Drop je belbundel, ga Only Data!

Telefoonnummer

Geen zorgen, bij de Only Data bundel van Tele2 raak je je telefoonnummer niet kwijt. Je behoudt je telefoonnummer en kan gewoon bellen en gebeld worden. Je betaalt dan gewoon voor de losse gebruikte belminuten.

Vind jij het ook raar dat je betaalt voor iets dat je niet gebruikt? Klik hier voor meer informatie over de Only Data bundel van Tele2. 

Dit is een advertorial. 


Advertisement