slogan

Oh my: er bestaat een exclusieve shopping community met hoge kortingen op designermerken

Ben jij al bekend met het grootste fashion geheim van Europa? De exclusieve shopping community BestSecret zou eigenlijk iedereen die van mode houdt moeten kennen. Enne, via ons kun jij één van die exclusieve leden worden!

Ongelooflijke prijzen

Een zonnebril van Balenciaga of een trui van Tommy Hilfiger, wie wil dat niet? Mocht je niet diep in de buidel willen tasten, dan hebben we goed nieuws, want er hangt niet altijd een pittig prijskaartje aan deze items. Bij het geheime modeparadijs BestSecret koop je namelijk items van topdesigners tegen ongelooflijke prijzen tot wel 80% korting. Extra fijn: je kunt shoppen zonder het huis te hoeven verlaten én retourzendingen zijn altijd gratis.

Designermerken

In de webshop of nieuwe BestSecret-app vind je duizenden aanbiedingen van maar liefst 3.000 internationale designermerken. Denk aan Gucci, Scotch & Soda, Dior, Michael Kors, Fendi, Calvin Klein en nog véél meer. Elke dag om middernacht worden er ook nieuwe speciale acties gelanceerd. Maar je moet er snel bij zijn. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans op het bemachtigen van zo'n parel. Benieuwd naar onze favorieten? Kijk mee.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Furla

Juicy Couture

IRO

Dior

Chloé

DKNY

Karl Lagerfeld

DKNY

Love Moschino

Lid worden

Maar, je wordt niet zomaar lid van deze exclusieve community. Omdat de toegang beperkt is, kun je deze prachtige merken alleen shoppen via een aanbeveling van een bestaand lid. Maar ook deze invites zijn beperkt. Zou jij dolgraag lid willen zijn? It's your lucky day! Wij mogen je namelijk toegang geven. Dat kan via DEZE speciale link. 

VIP club

Als lid kun je punten verdienen met je aankopen, maar ook door vrienden, familieleden en kennissen aan te bevelen. Die punten brengen voordelen met zich mee, zoals exclusieve previews, winkeltegoeden, langere inruilperiodes en gratis verzending. Vergeet daarom niet de BestSecret-app te downloaden!

Alles is op dit moment (een beetje) onzeker en we denken dat de dingen van alledag ook belangrijk zijn. BestSecret houdt de online winkel open en zal de aanbiedingen de komende dagen en weken aanpassen. Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en hopelijk kunnen wij, op een bepaalde manier, wat extra vreugde in jullie leven brengen. Blijf thuis en blijf gezond.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BestSecret.


,