slogan

Musthave alert: Sneakers van Timberland

De zomer is bijna voorbij: hoogste tijd om je sneaker-collectie een update te geven. Bijvoorbeeld met het nieuwe model Kiri Up van Timberland, speciaal voor city girls. Fashionista en trendwatcher Linda Tol is het gezicht van deze nieuwe sneakercollectie.

Lekker comfi

"Mijn stijl is androgyn met een vrouwelijke twist. Stijl drukt je individualiteit uit en weerspiegelt je persoonlijkheid", vertelt Linda. "Ik reis veel, en mede daarom is het voor mij belangrijk dat de kleding en schoenen die ik draag altijd comfortabel zijn."

Dus de Kiri Up wordt met open armen ontvangen door Linda. "Voor mij zijn comfortabele outfits essentieel: joggingbroeken, truien en schoenen die lekker lopen. Ik trek altijd meteen een relaxte outfit aan zodra ik thuis kom of terug kom in mijn hotel."

De Kiri Up-schoenen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren met speciaal sustainable leer. Koop ze in de Hartenstraat of Leidsestraat in Amsterdam, of online.

Win, win, win!

Sneakerfans opgelet! Jij kunt ook met deze Kiri Ups over de Amsterdamse grachten lopen, want Timberland geeft namelijk drie paar van de grijze exemplaren weg. Meedoen? Vul onderstaand winformulier in, vergeet niet je maat te vermelden en duimen maar!

Timberland sneakers

Laat als opmerking je maat achter


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Beeld: Timberland