slogan

Movie time! 'Mannen van Mars' moet je zien

Het terrasweer laat nog even op zich wachten, maar gelukkig staan er een hoop leuke bioscoopfilms op de planning. Absolute mustsee: Mannen van Mars. Klaar om te lachen tot je erbij neervalt?

Een dagje ouder

Er komt een hoop kijken bij ouder worden. Je vertikt het misschien toe te geven, maar van overtollige kilo's afkomen wordt opeens een hele opgave, die irritant kleine lettertjes lezen gaat niet meer zo makkelijk en na een avondje stappen heb je een week nodig om bij te komen. En dat terwijl je je vanbinnen nog young and wild and free voelt.

Dat is ook voor mannen best een dingetje, blijkt uit de nieuwe Nederlandse komedie Mannen van Mars. Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school, maar hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit. Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hiermee om?

Sterrencast

De film wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis, bekend van films als RokjesdagOnze Jongens en Verliefd op Ibiza. Ook regisseur Hans Somers en de A-list cast voorspelt veel goeds. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Martijn Fischer, Daniël Boissevain en Huub Smit. Ook Jennifer Hoffman, Eva van de Wijdeven, Cynthia Abma en Holly Brood maken een verschijning op het witte doek.

Mannen van Mars draait vanaf 8 maart in de bioscoop. Noteer je het op je watchlist?