slogan

Met deze beauty musthave krijg je gegarandeerd een wittere, stralende lach

“You’re never fully dressed without a smile”, want een mooie glimlach is wat een vrouw onweerstaanbaar maakt, toch? Menig tandarts zal je adviseren om je tanden daarom liever met een elektrische tandenborstel te poetsen, dan met een handtandenborstel. Enne, waarom zou je dat dan niet geheel in stijl doen? Grazia’s Heather probeerde de gloednieuwe Oral-B Genius 9000 uit.

Elektrisch poetsen

"Dit roségouden pareltje komt als geroepen. Mijn tandarts adviseerde mij onlangs om mijn vertrouwde handtandenborstel in te ruilen voor elektrisch exemplaar en ik vraag me af waarom ik er zo lang mee heb gewacht. Deze elektrische tandenborstel is er namelijk niet zomaar één."

Routines

"Niet alleen de poetsdetectie zorgt ervoor dat het voelt alsof je net je tanden door de tandarts hebt laten reinigen, ook de mondverzorgingsroutines spelen een grote rol." Deze mondverzorgingsroutines, zijn vooringestelde routines die je moet doorlopen om je doel te behalen. "Je hebt de keuze uit vijf verschillende doelen; van een frissere adem tot gezond tandvlees en niet geheel onbelangrijk; wittere tanden. Omdat ik zo’n theeleut ben, is deze functie bijna onmisbaar geworden voor mij. Nu is het niet zo dat ik heel gele tanden heb, maar dankzij deze poetsroutine merkte ik al na twee weken wel degelijk verschil. De oppervlakkige verkleuringen worden heel gemakkelijk van mijn tanden verwijderd, waardoor ik een wittere lach overhoud."

Whitening 

"Eerder wilde ik altijd mijn tanden laten bleken voor een echte Hollywood smile, maar de daaropvolgende horrorverhalen schrokken mij altijd af. En om in de weer te gaan met houtskool en kurkuma zag ik ook niet helemaal zitten. De Oral-B Genius 9000 komt daarom als geroepen, want de borstel heeft ook een Whitening-functie die de snelheid van de borstelharen aanpast om je tanden te polijsten. Ook is er een speciale Oral-B whitening-opzetborstel met een polijstende cup met extra kracht om de hardnekkigste verkleuringen te verwijderen." 

App

De Oral-B Genius 9000 kun je koppelen aan de Oral-B app; deze heeft poetsdetectie technologie waarmee je kunt zien of alle zones van je gebit wel goed onder handen zijn genomen. Maar dat niet alleen; je kunt je tandartsafspraken ook meteen in deze app zetten en de fijne 3D white opzetborstel en 3D white tandpasta van Oral-B vanuit de app kopen. "Over multifunctioneel gesproken... En vooral ook tijdbesparend, precies waar ik van hou." 

 

"Witte pareltjes gegarandeerd, kan ik je vertellen." Nog op zoek voor een cadeau voor de feestdagen (of gewoon om jezelf cadeau te doen)? Je shopt ‘m met veel korting bij Wehkamp. Dus wees er snel bij!