slogan

Meld je aan: de ultieme X-mas shopping trip naar Designer Outlet Roermond

Plak een gouden ster in je agenda bij vrijdag 21 december. Grazia kiest 30 lezeressen die samen met een vriendin mee in de shuttle bus kunnen naar Designer Outlet Roermond voor de ultieme kerstshoppingtrip. Ben jij erbij?

Dit is de dag dat je je lastminute- partyoutfit of cadeaus met fikse korting kunt scoren, want de kortingen bij Designer Outlet Roermond lopen op tot wel 80% op de retailprijs. 

Hoe doe je mee?

Je kunt je nu opgeven om samen met je moeder, tante, vriendin of wie je maar wil op vrijdag 21 december met ons mee te gaan in de shuttle bus naar Designer Outlet Roermond. Uit alle aanmeldingen kiezen wij dertig lezeressen. Ben jij een van de gelukkigen? Dan mag je één persoon met je meenemen. In totaal vertrekken wij dus met zestig lezeressen richting Roermond. Eenmaal in Roermond ontvangt iedereen een te gekke goodiebag. Hierin vind je onder andere een bon voor 10% extra korting in vijf shops naar keuze. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Waar stap je op?

Je hebt de mogelijkheid om op twee verschillende plekken op te stappen: voor de Heineken Experience in Amsterdam en op het Jaarbeursplein in Utrecht. De vertrektijden zijn als volgt:

08.45 uur vertrek Amsterdam – Utrecht (Jaarbeurs)
09.45 uur vertrek Utrecht (Jaarbeurs) – Roermond (DOR)
11.30 uur aankomst Roermond (DOR)
19.30 uur Roermond (DOR) – Utrecht (Jaarbeurs) stop - Amsterdam

De shoppingtrip is inclusief busvervoer van Amsterdam en Utrecht naar Roermond en exclusief lunch & diner.

Wil je mee? Er zijn nog een paar laatste plekken over! Stuur een mail naar marketing@pijpermedia.nl met je eigen naam en de namen van de personen die je mee wil nemen en van welke opstapplaats je gebruik wilt maken.