slogan

Lachen, gieren, brullen in de bioscoop met Booksmart

Zin in een avondje lachen? Dan mag je de bioscoopfilm Booksmart niet missen.

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s.

De komedie gaat over twee academische supersterren en beste vriendinnen Amy en Molly die hun hele middelbareschooltijd geweldige cijfers hebben gehaald. In plaats van in de club, zaten ze in de bibliotheek. In plaats spijbelen, zaten ze vooraan in de klas. In plaats van daten met jongens, lagen ze op tijd in bed. Met succes, want ze zijn toegelaten op topuniversiteiten.

Maar aan de vooravond van hun middelbare schooldiploma, beseffen ze zich opeens dat ze wel keihard gewerkt hebben, maar helemaal geen plezier hebben gemaakt. In tegenstelling tot hun klasgenoten, die wél volop de bloemetjes buiten hebben gezet. En die gewoon op dezelfde universiteiten zijn toegelaten. En dus besluiten ze iedereen te laten zien dat ook zij kunnen feesten, al komt daar veel meer bij kijken dan ze hadden verwacht. 

Regiedebuut

Booksmart is het regiedebuut van Olivia Wilde, met Will Ferrell en Adam McKay als executive producers. Met die combinatie weet je het wel: slappe lach gegarandeerd! Dus trommel je vriendinnen op voor een good old girls night

Booksmart draait vanaf 27 juni in de bioscoop.


,