slogan

WIN: Een over the top housewarming!

Trotse eigenaar van een nieuwe woning? Lucky you. Maar die hypotheek is en blijft een ingewikkeld gedoe; Grazia's Anne weet er alles van. MUNT Hypotheken én niemand minder dan Britt Dekker schieten de 'hypotheekleken' daarom te hulp met al hun hypotheekvragen.

SOLD! En nu?

"Onlangs heb ik mijn droomhuis gevonden, de eerst keer dat ik ga kopen. Waaahh! Super leuk natuurlijk, maar er komt veel meer bij kijken dan even snel kopen en vervolgens leuk gaan inrichten", aldus Anne. Een adviseur is daarom geen overbodige luxe. "Als starter heb je maar weinig ervaring bij het afsluiten van een hypotheek, dus je weet helemaal niet waar je op moet letten. Er zitten zoveel haakjes en oogjes aan waar je helemaal niet van weet wat de consequenties zijn. Daarom vind ik het heel fijn dat ik een adviseur heb die naar mijn situatie kijkt en adviseert wat handig is."

Want je hebt misschien wel getekend voor je droomhuis, maar de eerste stap is dat het doorgaat. 

Hypo-watte...?

Anne: "Ik vind het best spannend om een hypotheek af te sluiten en het laatste wat ik wil is er natuurlijk wakker van liggen." Je goed inlezen of laten adviseren over de verschillende soorten hypotheken is daarom een must. Krijg je al een paniekaanval bij de termen annuïteit en lineair? Britt Dekker to the rescue!

Rente enzo

"Bij lang niet elke hypotheek zijn de rente-afspraken hetzelfde, ben ik achter. Daarom moet je goed opletten hoe dat zit, want het kan veel geld schelen", weet Anne. Daar is MUNT Hypotheken heel transparant in: je betaalt automatisch minder rente na aflossen, lost zonder kosten af met je eigen geld, profiteert van dalende rente totdat je passeert en betaalt geen opslag op je aflossingsvrije lening. Score!

De kleine lettertjes

"Ik was geneigd om heel erg naar de rente te kijken, maar het bleek dat dat niet altijd het belangrijkste is. Je moet ook naar de kleine lettertjes kijken, want wil je bijvoorbeeld verhuizen dan kun je zomaar een boete krijgen omdat je je hypotheek zou willen wijzigen. Nou, daar zit ik natuurlijk niet op te wachten." Daarom is het fijn dat bij MUNT Hypotheken die kleine lettertjes er gewoon helemaal niet zijn!

MUNT Hypotheken is de snelst groeiende, onafhankelijke hypotheekaanbieder van Nederland zonder kleine lettertjes, met goede voorwaarden, scherpe rentes en een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. Meer weten? Klik hier.

Win, win, win!

Enne, hoe leuk is het trouwens om je nieuwe woning te vieren met een ultieme, over the top housewarming die niemand kan afzeggen?! Zo doe je mee om kans te maken op deze te gekke prijs:
* Op Facebook of Twitter like/retweet je de video en laat je weten waarom je kans wil maken met daarbij de hashtag #hypotheekleek
* Op Instagram like je de video en laat je weten waarom jij kans maakt en gebruik daarbij de hashtag #hypotheekleek
* Wil je wel meedoen maar liever niet via social media? Klik dan hier

De actie loopt t/m 27 juni en de algemene voorwaarden zijn te vinden op https://www.hypotheekleek.nu/