slogan

Deze nieuwe Woolrich Parka houdt je gegarandeerd warm én droog deze winter

Er is geen spoor te bekennen van een Indian Summer in Nederland. De ene na de andere plens- en hagelbui trekt over het land en hoewel je er misschien nog niet aan wil denken, heeft het KNMI al een waarschuwing voor natte sneeuw en vorst gegeven. Hoog tijd dus om je jassencollectie uit te breiden met een nieuw exemplaar, waarmee je deze kou fashionably trotseert. En laat Woolrich nou net een nieuwe toevoeging aan de Woolrich en Gore-Tex®-collectie hebben, maak kennis met de GTX Mountain Parka.

Comfy

Hij is niet alleen stylish, maar de zorgvuldig ontworpen jas is daarnaast ook comfy, volledig waterdicht (score!), licht en biedt maximale bescherming voor extreem hoge prestaties. What more can you ask for? 

Koukleumen is verleden tijd

Of het nu regent of keihard de wind keihard raast; de volledige Gore-Tex®-laag van de jas sluit deze elementen helemaal af. Daarnaast is dit exemplaar ook voorzien van een hoge kraag met een capuchon. Hiermee lijden de allergrootste koukleumen onder ons absoluut geen kou. De jas is verkrijgbaar in de kleuren: White Igloo en Off Black. Je ziet ze hieronder, welke is jou favoriet?