slogan

Deze GOODIEBOX vol verwennerij is precies wat je nodig hebt

Jezelf zomaar even in de watten leggen... het is in het drukke dagelijkse leven makkelijker gezegd dan gedaan. That’s where GOODIEBOX comes in.

Verwen moment

Ken je GOODIEBOX nog niet? Shame on you! Het Deense bedrijf startte zes jaar geleden met het samenstellen van boxen vol met prachtige make-up, skincare, haarproducten en beautytools, omdat ze vinden dat elke vrouw het verdient om met regelmaat in de watten gelegd te worden.

Members ontvangen elke maand een heerlijke box thuis, gevuld met vijf tot zeven producten die door een beautyteam geselecteerd zijn. Bekende luxemerken, maar ook juist wat kleinere, onbekende namen. 

Het team vol experts test, smeert en ruikt aan alle producten voordat ze besluiten dat het goed genoeg is voor de GOODIEBOX. Seizoen en trends spelen hier ook een grote rol in, net als het beautyprofiel dat je in moet vullen.

Goed nieuws!   

Enne, we hebben goed nieuws: GOODIEBOX is sinds kort ook in Nederland gestart. Jij legt elke maand 19,95 euro in en krijgt daar een box voor terug die altijd minimaal 65 euro waard is. 

Net als bij echte cadeautjes weet je nooit wat je gaat krijgen. Je weet zelfs niet precies wanneer de box thuisbezorgd gaat worden. Een grote verrassing dus, wat het unbox momentje nog leuker maakt.

Lovende reacties

Goed om te weten is dat er geen kleine lettertjes zijn. Je mag altijd opzeggen en als je je box opent en écht niet blij bent, krijg je netjes een retourlabel. Al zul je die waarschijnlijk niet nodig hebben, als we de reviews lezen. 

"GOODIEBOX is net een Kinder-Surprise ei voor volwassenen" en "Echt kwaliteitsproducten en super leuk om uit te pakken, alsof ik jarig ben!" luiden de lovende reacties op de website.

Benieuwd geworden? Kijk voor meer info op de website van GOODIEBOX. 

Advertorial | Beeld: GOODIEBOX