slogan

De ultieme musthave voor vrouwen die altijd zwart dragen

Een little black dress, zwarte skinny jeans, zwart leren jasje of zwarte killer heels; iedere vrouw heeft tijdloze zwarte musthaves in haar garderobe. Wist je dat zelfs 60% van de vrouwen een voorkeur heeft voor zwarte lingerie? Daarom heeft Libresse een zwart inlegkruisje in het leven geroepen.

Zelfverzekerd

Heel cliché, maar heel waar: zelfverzekerdheid is het mooiste wat je kunt dragen. Je kunt er nog zo mooi uitzien, als je niet lekker in je vel zit, is je look niet af. Het Libresse Normal Black inlegkruisje geeft je net dat laatste zetje als je die extra spark mist. 

Black is back

Het Libresse Normal Black inlegkruisje is speciaal ontworpen voor zwart ondergoed. Perfect voor in een zwart slipje, string of boxer. In andere woorden: de ultieme musthave voor vrouwen die altijd zwart dragen. Het inlegkruisje is parfumvrij en, net zoals katoen ondergoed, ademend. Vocht wordt tegengehouden en warmte en lucht doorgelaten. Dankzij CurveFit™ volgen de lijnen je lichaam wat ervoor zorgt dat de pasvorm perfect is én het inlegkruisje niet verschuift. Just how we like it!

Probeer het uit!

Ook zo benieuwd geworden naar de zwarte inlegkruisjes? Wij hebben een bon voor je om de inlegkruisjes met €1,00 korting uit te proberen. Klik HIER voor de bon en lever hem t/m 31 augustus bij Etos in!

 


,