slogan

Grazia Fashion Awards 2017: De highlights van de avond

Dinsdagavond was het weer tijd voor hét modefeestje van het jaar! De stemmen zijn geteld, de prijzen zijn verdeeld en daarmee zijn de Grazia Fashion Awards 2017 powered by L’Oréal Colorista een feit. In case you missed it, een aantal hoogtepunten van het spektakel op een rij.

De awards

Tijdens deze fashion awardshow in de exclusieve club MAD FOX in Amsterdam streden BN’ers om verschillende prijzen: de Fashion Style Award, de Red Carpet Award, de Stylish Man Award, de Party Queen Award, de Social Influencer Award en de Beauty Award. Wie hebben een beeldje in ontvangst mogen nemen?

The winners are..

Kay Nambiar en Grazia's hoofdredactrice Annelies Pijper reikten de prijzen uit. Jim Bakkum was de meest fashionable man van de avond; hij verzilverde de Stylish Man Award. Ook Sylvie Meis, Lieke van Lexmond, Olcay Gülsen en Mascha Feoktistova vielen in de prijzen. 

Sylvie kreeg de Red Carpet Award, omdat ze keer op keer weer indruk weet te maken op de rode loper. Lieke ging naar huis met de Beauty Award door haar perfecte make-uplook en verschijning. Olcay werd uitgeroepen tot Party Queen en Mascha tot beste Social Influencer.

Nikkie Plessen ging er met dé award van de avond naar huis de Fashion Style Award, daarmee liet de modeontwerpster en presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau en Georgina Verbaan. Ook versloeg ze Winonah de Jong en Negin Mirsalehi.

Awardshow

Na de awardshow barstte het feest los; dj duo Deepend opende de avond op spectaculaire wijze, gevolgd door dj duo Firebeatz. Ook Géza Weisz en Manuel Broekman lieten de gasten tot in de vroege uurtjes door dansen. En met een optreden van rapper Dio, was het een avond om niet te vergeten! Ook de videobooth was één van de hoogtepunten. Eén voor een betraden de BN’ers en de it-girls de ruimte vol in het oog springende visuals en dat leverde leuke beelden op.

Onder het genot van een heerlijk(e) gintonic (ijsje) konden de genodigden hun geluk op de proef stellen bij de heuse L’Oréal Colorista grijpmachine. Maar of je nou won of niet; iedereen ging met een goedgevulde goodiebag naar huis.

De avond nog één keer herbeleven? Bekijk de beelden hieronder!

Beeld: Helene Wiesenhaan, Anneke Janssen