slogan

Grazia Hotel Take Over: Win een overnachting en diner in Hotel Arena

Heb je de Grazia hotel take-over in Hotel Arena gemist? Niet getreurd! We geven namelijk een overnachting in de nieuwe hotelvleugel
van Hotel Arena plus diner in het vernieuwde restaurant PARK voor twee personen weg. 

Win, win, win

Hotel Arena ligt aan de rand van het Oosterpark, dus je kunt tot rust komen in een groene omgeving. Tegelijkertijd ben je ook met een paar tellen in hartje Amsterdam. Een uniek In the City Park-concept, dus. De kamers zijn voorzien van kingsize bedden, hoge plafonds (het hotel is gevestigd in het monumentale St. Elisabeth Gasthuis) en designinterieur. Het vernieuwde café-restaurant PARK heeft fijne zithoeken en een prachtig terras met uitzicht over het Oosterpark. In PARK kun je de hele dag genieten van een Mediterraans shared dining-menu. Drankje erbij en je hebt de perfecte avond. Vul het onderstaande winformulier in en maak kans!

Grazia Hotel Take Over: Win een overnachting en diner in Hotel Arena

Heb je de Grazia hotel take-over in Hotel Arena gemist? Niet getreurd!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 27 september 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Er wordt één winnaar getrokken en de prijs is voor twee personen.