slogan

Grazia hotel take-over: Ook Parfois zorgde voor fijne goodies

Donderdag 31 augustus op vrijdag 1 september organiseerde Grazia een exclusief evenement voor Grazia-lezeressen, de big sleep-overin Hotel Arena. Die donderdag in de namiddag checkten de gasten in en werden ze naar hun kamer geleid. Daar lagen een hoop goodies op hun te wachten. Waaronder een gave backpack van Parfois, wij vertellen je meer over het merk!

Parfois

Parfois is een Portugees accessoirelabel voor vrouwen, opgericht in 1994 door Manuela Medeiros. Onlangs lanceerde het label hun F/W '17 campagne. De collectie voor dit najaar kleurt beige, grijs, zwart en camel met een geweldig rood contrast. Het label mixt en matcht daarnaast ook verschillende patronen, printjes en stijlen met elkaar. Denk aan kleurrijke bloemen, abstracte prints, faux fur en kralen. Ook dit zie je terug in de collectie. Enne, hebben we al gezegd dat het allemaal voor een zacht prijsje is? 

Geen regels

Voor het nieuwe seizoen blijft het uitgangspunt: er zijn geen regels en alles kan met elkaar gecombineerd worden. Wat telt is je persoonlijke stijl. Volgens het merk is het heel belangrijk om jezelf te zijn, omdat je je zo het beste kunt uit drukken. Klinkt inspirerend, toch? Speciaal voor jou hebben we onze vijf favoriete tassen uit de collectie voor je op een rij gezet. Inclusief de toffe bordeaux rugzak, die de Grazia-lezeressen kregen tijdens de sleep-over. Wil je meer te weten komen over het merk, lees dan HIER verder. Check hieronder ook nog even de gave campagnebeelden. 

Parfois Minimal Backpack

Minimal shopper

Glam Flower Cross Bag

Minimal Cross Bag

Teddy Handbag