slogan

Grazia hotel take-over: Een sneak peek in de goodiebag

Donderdag 31 augustus op vrijdag 1 september organiseerde Grazia een exclusief evenement voor Grazia-lezeressen, de big sleep-over, in Hotel Arena. Die donderdag in de namiddag checkten de gasten in en werden ze naar hun kamer geleid. Daar lagen een hoop goodies op hun te wachten. Waaronder een Grazia-toilettas boordevol heerlijke producten van Clarins, wij geven je een sneak peek van wat erin zat!

Clarins

Degenen die hun huid écht wilden pamperen konden hun geluk niet op met de Doux Nettoyant Gommant Express. Met deze scrubcrème krijg je namelijk niet alleen een schone, maar ook een hernieuwde huid. Het verwijdert make-up, reinigt zacht, scrubt en verwijdert onzuiverheden in een enkele handeling, terwijl de hydrolipidelaag behouden blijft.

Met de Baume Beauté Eclair kwam je weer fris en fruitig voor de dag. Deze ‘beauty flash’ verzacht onmiddellijk alle vermoeidheidstekenen: de gelaatstrekken zien er direct ontspannen en gladder uit. Deze crème zorgt voor een stralende teint. Ook de Eclat Minute Embellisseur Lèvres (Fun fact: dit is Clarins’ bestseller!), kon natuurlijk niet ontbreken. De heerlijke gel voor op de lippen zorgt voor een subtiele glans én maakt de lippen direct voller en gehydrateerd. En dan hebben we het nog niet eens over het lekkere snoepgeurtje gehad.

Doux Nettoyant Gommant Express

Baume Beauté Eclair

Eclat Minute Embellisseur Lèvres

 

Aura Mugler

De gasten werden ook verwend met een fijne bodylotion en showermilk. Dankzij de sensuele, melkachtige zachtheid van de Aura Mugler Body Lotion en Shower Milk hielden ze een zijdezacht huidje over. Klinkt heerlijk, toch? Wil je de producten zelf uitproberen? Je shopt ze hieronder. 

Mugler Aura Bodylotion

Mugler Aura Showermilk