Liefdesexpert Marleen: Is Cameron Diaz nu echt onder de pannen?

Liefdesexpert Marleen Janssen duidt het liefdesleven van de sterren – en ook een beetje dat van jou. Is Cameron Diaz nu...

Liefdesexpert Marleen Janssen duidt het liefdesleven van de sterren – en ook een beetje dat van jou.

Is Cameron Diaz nu echt onder de pannen?

Zeg je Cameron Diaz, dan zeg je: heel veel mannen. Heel veel verliefdheden en heel veel… mislukkingen, helaas. Cameron Diaz was jarenlang de vrouw die stond voor wéér een nieuwe vlam. Maar sinds afgelopen januari is ze getrouwd. Met Benji Madden, de heftig getatoeëerde zanger van de Madden Brothers. Hij een beetje een beest, zij een beauty. Het huwelijk werd gesloten na nog geen acht maanden verkering.

Klinkt dat stabiel?

Niet echt, want Cameron is steevast snel uitgekeken op de liefde.

Mensen die verliefd zijn op de liefde, zoals Cameron, hoppen makkelijk en om de anderhalf à tweeënhalf jaar naar een nieuwe partner. Ze vinden de verkering spannend en inspirerend zolang er sprake is van vlinders in hun buik. Maar zodra die zijn weggefladderd – ja, het overkomt iedereen, homo, hetero, rijk en arm, verliefdheid duurt nu eenmaal niet eeuwig – dan dooft het enthousiasme. Wie verliefd is op de liefde laat zich sturen door belusting. Seks is nu eenmaal het aller-, allerleukst in de eerste verliefde periode. Seks maakt je gek en intens gelukkig. Maar seks is een slechte raadgever. Verliefdheid wordt niet voor niets vergeleken met een ziekte. Eigenlijk ben je niet helemaal toerekeningsvatbaar als de verliefdheidshormonen toeslaan. Vandaar mijn advies niet te trouwen als je nog een roze bril ophebt. Wacht even tot je weer enigszins tot jezelf bent gekomen. Kijk dan wat voor vlees je in de kuip hebt. Kun je met deze man/vrouw ook een wandeling maken? Uit eten? Een gesprek voeren? Is er iets wat jullie bindt buiten het bed? Zo nee: niet trouwen. Je krijgt spijt. Zo ja: niet te snel trouwen, want mannen die goden in bed zijn, kunnen zich ontpoppen tot de saaiste huismutsen ever. Datzelfde geldt voor vrouwen. Cameron hoopt dat ze met dit romantische sprookje de sleur buiten de deur houdt. Ik zeg: vergeet het maar. Ik wens haar al het goede, vanzelf, maar… blijven opletten, lieverd.

Winnen!

Het nieuwe boek van Marleen winnen? Dat kan! Speciaal voor Grazia geeft ze tien exemplaren van Dit Zouden Alle Vrouwen (En Mannen) Moeten Weten weg. Winnen? Vul het winformulier HIER in en maak kans. Win je niet, wees dan niet getreurd. Iedereen die meedoet aan de winactie, krijgt de eerste twee hoofdstukken van het boek gratis opgestuurd.

Laatste nieuws