Deens topmodel geeft zich bloot

Erg mooi vind ik de filmpjes van het Engelse lingeriemerk Agent Provocateur altijd.  Het spannende doch smaakvolle onde...

Erg mooi vind ik de filmpjes van het Engelse lingeriemerk Agent Provocateur altijd.  Het spannende doch smaakvolle ondergoed dat zeer populair is en gekocht wordt door menig ondeugend celeb is ooit in de markt gezet door Joseph Corre,  de zoon van  Vivienne Westwood en de net overleden Ex-Sex-Pistols-Manager Malcolm McLaren.

Vooral deze opwindende promofilmpjes hebben bijgedragen aan het hotte imago. Topmodellen als  Kate Moss en Helena  Christensen speelden gretig mee in deze fashionable doch toch ook tikje pikante commercials.

Aan die Agent Provocateur filmpjes moet ik  dan ook steeds denken als ik dit filmpje van het Deense topmodel Sarah Grünewald bekijk. Zij laat zich topless zien in een steamy reclamespotje voor de lingerie van Forrest en Bob Underwear. Grünewald showt niet alleen een stout lingeriesetje, ze doet ook de bh uit. Daarnaast wringt ze zich in allerlei wulpse poses.

Grünewald is één van de bekendste Deense topmodellen. De sexy brunette van 1m71 is gezegend met de maten 84-61-86 en ze sierde al heel wat covers van magazines. Grünewald was onder meer het gezicht van een Nivea-campagne.

Nu gaat ze dus de wereld rond met dit sensuele filmpje ( je bent gewaarschuwd!) en ik moet zeggen dat ik het aan de goede kant van pittig vind balanceren. Zeg een tikje soft erotisch maar ook voor vrouwen op een vrij prettige wijze gefilmd. En dat bh-tje is natuurlijk ook niet verkeerd.

Wat vind jij?

En by the way, kleding en accessoires van Forrest & Bob vind je ook in de Graziashop.

Laatste nieuws