De modeweek van Fashion Hoax: Ik denk dat ik superwoman ben

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Het is al een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst op Grazia.nl. Waarom? Omdat ik leid aan het ‘Ik denk dat ik superwoman ben’ syndroom. Wat? Het ‘Te veel hooi op mijn vork’, ‘Ik verwacht te veel van mezelf’ of het ‘What would Beyoncé do?’ syndroom. Heel reëel ook dat wij vrouwen ons tegenwoordig moeten vergelijken met powervrouw Beyoncé, die een team van 100 specialisten achter zich heeft staan en miljoenen op de bank..

Any who, het gaat heel goed met me, maar eigenlijk te goed. Kan dat? Ja blijkbaar wel. Er gebeuren zoveel leuke dingen op werk, privé en met mijn blog, dat ik mezelf een beetje aan het voorbij lopen ben. Hoewel ik me geestelijk super voel, heeft mijn lichaam er niet echt meer zin in. Ik werd 1,5 maand geleden ziek en ben sindsdien niet echt beter geworden. Ik heb allerlei vage klachten en mijn lichaam wordt met de dag vermoeider. Ik vind het vreemd. Hoe kun je kapot gaan van dingen waar je gelukkig van wordt? Ik schreef er afgelopen week een blog over en gelukkig kreeg ik snel comments van meiden die het herkennen. Ik ben niet de enige die denkt dat ze een superwoman is die alles maar aan moet kunnen! En omdat dit blijkbaar een herkenbaar iets is, in deze wereld waar van alles van ons wordt verwacht en we nauwelijks tot rust komen, wilde ik het ook even hier delen. Ben benieuwd of jullie Grazia meiden dit ook herkennen!

Ik probeer het iets rustig aan te doen, maar de wekelijkse outfit posts blijven gewoon doorgaan. En dat wil ik ook, want ik word nu eenmaal blij van mode. Daarom hierbij de leukste outfits van de laatste weken.

En nu kruip ik lekker op de bank met een kleedje, weer even ontspannen. Of in ieder geval een poging doen tot 😉 Fijn weekend!

Laatste nieuws