Alexandra loves: ? ‘Viktor & Rolf’

Geweldig nieuws voor Viktor & Rolf lovers! Onze Nederlandse trots heeft zijn tweede dames parfum, voor ons lady’s op de...

Geweldig nieuws voor Viktor & Rolf lovers! Onze Nederlandse trots heeft zijn tweede dames parfum, voor ons lady’s op de markt gebracht, Eau Mega (spreek uit Omega).

Oeff als ik in de spiegel kijk, denk ik dat ik zó model had kunnen staan, veel te veel etentjes en drankjes gehad de laatste tijd. Maar nee, in de campagne staat het broodmagere model Raquel Zimmerman  afgebeeld voor de skyline van New York. De stad die symbool staat voor de krachtige ego’s.  Het gaat kennelijk meer om innerlijke dan uiterlijke grootsheid. Volgens de advertentie is het parfum een frisse tegenhanger van het eerder verschenen Flowerbomb en zou het mega glamourous, chic en geraffineerd moeten zijn, bedoeld  voor de megavrouw  die haar sterkte en innerlijke kracht uit haar eigen ik haalt. De campagne shoot is overigens gemaakt door Inez van Lamsweerde. Weer iemand waar Nederland trots op kan zijn. Het parfum zit verpakt in een chique flesje waarvan de dop in de vorm van de V&R zegel is gevormd. Dat alleen al is onmisbaar op de make-up tafel! Het parfum bevat tonen van pioenroos, jasmijn en Italiaanse limoen.

Dit laatste ingrediënt geeft de geur zijn frisheid, terwijl de andere twee ingrediënten hem vrouwelijk en glamorous maken. Dit is wat het persbericht
zegt. Maar wat zou de geur met mij doen? Ik heb hem nog niet mogen ruiken. Zal het bij me passen? Stopt de tram eerder voor me , zal ik sneller op het terras geholpen worden? Morgen ga ik maar richting de Bijenkorf waar op dit moment Eau Mega gepresenteerd wordt. Vanaf medio oktober is Eau Mega overal te koop!

EAU MEGA
Eau de parfum  30 ml  € 55
Eau de parfum 50 ml  € 79
Eau de Parfum 75 ml  € 99

Laatste nieuws