Alexandra loves: ? “Stimulash”

Recent mocht ik Leco van Zadelhoff interviewen over feestmake-up voor de komende kerst. Na wat sobere jaren mogen we fli...

Recent mocht ik Leco van Zadelhoff interviewen over feestmake-up voor de komende kerst. Na wat sobere jaren mogen we flink gaan uitpakken, met glitters, fakewimpers en zelfs transparante lipgloss voor boven de ogen. Maar…Keep it simple, smeer niet je hele oog vol met glitters maar doe het met mate. We gaan richting de kerst en niet richting carnaval.

Mocht je niet zo’n grote fan van het fake wimpertje zijn, omdat ze bij jou halverwege de avond aan je ooglid bungelen, dan heb ik nog een andere tip voor je. Gebruik het StimulashFusion (Intensive Night Conditioning Lash Enhancer ) serum voor je wimpers. Het werkt. Binnen zes weken zijn je wimpers voller, intenser van kleur en zelfs een stuk langer! Zelfs zo lang dat Leco wel eens wimpers moet afknippen. Toen ik dit hoorde, raakte ik zo enthousiast en ben ik de Stimulash meteen gaan testen. Ik ben nu een weekje bezig en zie inderdaad al een klein beetje verschil ( ik zie vollere wimpers) , terwijl ik nog vijf weken te gaan heb voor een optimaal resultaat. In de VS hebben ze het al over een doorbraak in de wimperverzorging.

Het belangrijkste ingrediënt in StimulashFusion is Prostaglandin analoog, dit is het werkzame ingrediënt dat de groei en kleur van de wimpers daadwerkelijk stimuleert. De unieke mix van voedende peptiden, aminozuren en botanische extracten hydrateren en voeden tevens elke wimperhaar. Vitamine E werkt als een natuurlijke anti-oxidant om het haar en de haarzakjes te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een combinatie van vitamine A en C beschermt de huid rondom de ogen. StimulashFusion is optologisch getest en bevat geen parabenen, parfum en kunstmatige toevoegingen.

Stimulash is ook te gebruiken voor de wenkbrauwen. Gebruik alleen niet te veel. Met het kleine kwastje ging ik meteen helemaal los ( tikkeltje ongeduldig ) en na twee dagen werd ik wakker met rode ogen. Ja dat is dus niet de bedoeling.  Ook hier, doe het met mate. Breng een kleine hoeveelheid aan op je wimperrand, voor het slapen gaan. Alsof je een eyeliner op doet. Let op, na het verwijderen van oogmake up het ooglid eerst vetvrij maken, vervolgens Stimulash aanbrengen. Blijf binnen de perken, dus je moet niet per ongeluk met een vinger vol Stimulash je bovenlip aanraken want hier valt niet tegenop te harsen.

Stimulash is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics / Parfumerie Douglas voor € 89,-

Laatste nieuws