Alexandra loves: ? “Oxyjet zuurstofbehandeling”

Van Catherine Deneuve is bekend dat ze haar gezicht heeft laten liften met gouden draadjes, Madonna houdt haar huid jong...

Van Catherine Deneuve is bekend dat ze haar gezicht heeft laten liften met gouden draadjes, Madonna houdt haar huid jong en jeugdig met zuurstof behandelingen, dus toen ik het aanbod kreeg om ook een filmsterren treatment te krijgen, hoefde ik niet lang na te denken.

Zotos Beauty in Amsterdam heeft sinds kort een ultra modern apparaat in hun salon die de klanten met hele blije gezichten de deur uit laat gaan. De OXYjet STAR;  dit fijne apparaat pompt zuurstof in de huid. Het  werkt door middel van hoogpulserende druk op de opperlaag van je huid. Het geluid doet me een beetje denken aan die tandarts slang
die het overtollig speeksel uit je mond wegzuigt. Niets engs aan en helemaal niet pijnlijk. Het is een fijne behandeling zonder naalden of het gevoel dat je elastiekjes tegen je huid worden losgelaten  ( zoals bij laser). Deze behandelingen kan je ook meteen uitvoeren met een peeling.

Bij ieder drukje tegen je huid komt er wat serum ( met werkzame stoffen) vrij die tegelijk met koude zuurstof in de huid wordt gemasseerd. Het voelt best prettig. Mijn huid zag er na afloop vol en glad uit, en geen tintje rood te bekennen zoals meestal bij peelings gebeurd. Dan ben ik op mijn fiets met mijn rode ontplofte gezicht een ware attractie .  Zelfs enkele pigmentvlekken en onzuiverheden werden minder. De huid krijgt nieuwe energie en dat was inderdaad duidelijk te zien.

Zie het als een opfris beurt van je huid. Speciaal voor de Grazia lezeressen hebben Eva en Shalita van Zotos een zuurstof behandeling samengesteld, de Ultra lift, in combinatie met een collageen vlies masker. Je betaalt dan geen  €160 maar €130 voor 60 min. Maar je kunt natuurlijk ook alleen voor de zuurstofbehandeling gaan en dan betaal je  €99 voor 60 minuten. Dit kost heel wat minder tijd dan het in laten rijgen van gouddraadjes..

Zotos Beauty, Kerkstraat 131, 1017 GE  Amsterdam  020-4203680


Laatste nieuws