Alexandra loves: ? “Laura Mercier Foundation Primer”

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik fan ben van de producten van Laura Mercier. Dus wanneer dit fijne make-up...

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik fan ben van de producten van Laura Mercier. Dus wanneer dit fijne make-up brand weer iets nieuws te melden heeft, deel ik dit onmiddellijk met jullie. Vanaf november brengen zij een nieuw product op de cosmeticamarkt; de Foundation Primer Radiance. Deze primer geeft de huid meteen een gezonde gloed.

Als perfecte basis onder een foundation, zorgt dit product dat de houdbaarheid van de aangebrachte make-up langer is. De  huid blijft gewoon door ademen. Daarnaast heeft de primer voedende eigenschappen door de toevoeging van de bestanddelen, Jojoba olie, vitamine A,C en E. Door het geperste parelpoeder extract krijgt de huid een soft focus effect. Je kunt dit product dus ook zonder foundation dragen. Ik vind het bijna nog zonde om daarna een foundation op te brengen omdat ik een gezonde glow op mijn huid zag ontstaan. De crème trekt onmiddellijk in en laat geen vette waas achter. Het is echt zo’n fijne tube die je nog snel even in je clutch gooit en de hele dag bij je hebt. Deze primer met hydtraterende bestanddelen is geschikt voor ieder huidtype, zelfs bij de gevoelige huid door de milde formule. Het product is dermatologlisch getest en siliconen en parabeenvrij. A must-have!

Verkrijgbaar vanaf november as voor € 46
Laura Mercier is exclusief verkrijgbaar bij de zeven vestigingen van Skins Cosmetics 

Laatste nieuws